Meny

To nordmenn alvorlig skadd i ulykke i Sverige

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju nordmenn ble sendt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en frontulykke på Enkroken i Sverige fredag. To av dem er alvorlig skadd.

Ulykken skjedde ved 15-tiden, like øst for Storlien i Enkroken, en drøy mil fra den norske grensen. To personer ble sittende fastklemt i hver sin norskregistrerte bil etter ulykken, melder Adresseavisen.

I den ene bilen var det to voksne og tre barn. I den andre var det to voksne, melder NRK.

– De har alvorlige bryst, rygg, og nakkeskader, sier Erik Forsell, innsatsleder i redningstjenesten i Åre til Østersundsposten om to av dem som ble fløyet til St. Olavs. Begge sjåførene og ett av barna skal være blant dem som ble sendt med luftambulanse til Trondheim.

Sykehuset opplyser fredag kveld at en mann er alvorlig skadd, men at tilstanden hans er stabil. I en oppsummering beskrives to av de sju som hardt skadd.

– Vi har pratet med vitner på plassen. De sier at ulykken skjedde etter at den ene bilen kjørte forbi en annen. Da krasjet den med en annen bil, sier operasjonsleder Oscar Berglund i Jämtlandspolitiet til Adresseavisen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus