Meny

– Dette er totalt uakseptabelt!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gymlærer forøkte å slepe elev ned i bassenget foran sjokkerte medelever. Jentas familie varsler søksmål.

Det var i august at gymlæreren ved en skole i Stockton, California, forsøkte å tvinge den 14 år gamle eleven ned i svømmebassenget.

Hendelsen ble filmet av sjokkerte medelever. Etter at videoen kom ut i media, valgte skolen å permittere læreren. Jentas familie varsler reaksjoner mot den erfarne læreren.

– Dette er totalt uakseptabelt! Dette er ikke måten å disiplinere eleven på, sier familiens advokat Gilbert Somera til ABC News.

Hadde fikset håret

Familien har anmeldt læreren og varsler søksmål. Jenta nektet å gå ned i bassenget fordi hun akkurat hadde fått håret fikset til en anledning samme kveld.

Familiens advokat sier at læreren kunne brukt andre midler for å disiplinere eleven, dersom hun ikke ville delta i timen.

– Nei betyr nei

– Nei betyr nei. Dette er ikke en situasjon der hun angriper læreren og han forsvarer seg. Når en kvinne, eller en 14 år gammel jente sier nei, så betyr det nei, sier advokaten ifølge ABC News.

Gymlæreren har jobbet ved skolen i ti år og har ikke tidligere mottatt klager. Skoledistriktet har ikke ønsket å uttale seg om saken utover at læreren er midlertidig suspendert.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus