Meny

Én omkom i boligbrann i Tromsø

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person er funnet død etter en brann i en enebolig i Tromsø natt til fredag. Den omkomne ble funnet i en utleiedel i underetasjen av boligen.

To personer kom seg uskadd ut av huset, men politiet vet natt til fredag ikke hvor en fjerde person som er registrert bosatt på adressen, befinner seg.

Politiet fikk melding om brannen i bydelen Kroken klokken 3.01 og eneboligen var overtent da politiet kom til stedet kort etter.

– To personer i husets hovedetasje har kommet seg ut i god behold. Det er registrert fire personer i huset, men vi er ikke sikre på hvor mange som var hjemme da brannen oppsto, sier operasjonsleder Trond Amundsen i Troms politidistrikt til NTB.

Ved 5-tiden drev brannvesenet på med etterslokking.

– Vi håper å kunne gå gjennom underetasjen så snart det er mulig, for å få avklart om det var flere personer i huset, sier operasjonslederen.

Ifølge Nordlys bor det et eldre ektepar i eneboligen, og de skal ha våknet av brannalarmen. Tre hus i nærheten ble evakuert, men beboerne fikk flytte tilbake ved 4.30-tiden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus