31-åring frøs trolig i hjel på Romerike i mai

Obduksjonen av Frank André Gundersen, som ble funnet død på Romerike i mai, gir ikke et entydig svar, men trolig frøs 31-åringen i hjel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gundersen ble sist sett 5. eller 6. mai i nærheten av en Joker-butikk på Skogbygda i Nes på Romerike. Tre og en halv uke senere ble han funnet død, men det er først nå obduksjonsrapporten er klar, skriver Raumnes.

– Obduksjonsrapporten kan ikke fastslå dødsårsaken hundre prosent, men omstendighetene er forenlig med at han frøs i hjel, sier politiadvokat Haris Hrenovica i Romerike politidistrikt.

Politiet trodde en stund at 31-åringen var drept, og mens søket etter ham fortsatt pågikk, ble to menn siktet for å ha tatt livet av ham. Siktelsen ble frafalt i begynnelsen av mai, noen få dager etter at Gundersen ble funnet død. Nå går det mot en henleggelse av saken rundt dødsfallet.

– Vi må gjøre noen rutinemessige ting i forhold til de pårørende, og deretter skal vi sende en innstilling til statsadvokaten. Slik det ser ut nå vil min innstilling gå ut på at saken henlegges, sier Hrenovica.

Personvernpolicy