Meny

31-åring frøs trolig i hjel på Romerike i mai

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Obduksjonen av Frank André Gundersen, som ble funnet død på Romerike i mai, gir ikke et entydig svar, men trolig frøs 31-åringen i hjel.

Gundersen ble sist sett 5. eller 6. mai i nærheten av en Joker-butikk på Skogbygda i Nes på Romerike. Tre og en halv uke senere ble han funnet død, men det er først nå obduksjonsrapporten er klar, skriver Raumnes.

– Obduksjonsrapporten kan ikke fastslå dødsårsaken hundre prosent, men omstendighetene er forenlig med at han frøs i hjel, sier politiadvokat Haris Hrenovica i Romerike politidistrikt.

Politiet trodde en stund at 31-åringen var drept, og mens søket etter ham fortsatt pågikk, ble to menn siktet for å ha tatt livet av ham. Siktelsen ble frafalt i begynnelsen av mai, noen få dager etter at Gundersen ble funnet død. Nå går det mot en henleggelse av saken rundt dødsfallet.

– Vi må gjøre noen rutinemessige ting i forhold til de pårørende, og deretter skal vi sende en innstilling til statsadvokaten. Slik det ser ut nå vil min innstilling gå ut på at saken henlegges, sier Hrenovica.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus