Kvinne døde etter påkjørsel i Oslo

En kvinne med barnevogn ble tirsdag morgen påkjørt av en bil på Ring 2 mellom Uelands gate og Geitmyrsveien i Oslo. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix.
En kvinne med barnevogn ble tirsdag morgen påkjørt av en bil på Ring 2 mellom Uelands gate og Geitmyrsveien i Oslo. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix.

En kvinne som ble påkjørt mens hun gikk med barnevogn på et fortau i Oslo tirsdag morgen, døde av skadene. Barnet slapp fra ulykken med lettere skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde langs Ring 2 mellom Uelands gate og Geitmyrsveien i St. Hanshaugen bydel. Kvinnen gikk på nordsiden av Ring 2 da hun ble påkjørt av en personbil oppe på fortauet.

– På et eller annet vis har bilen havnet på fortauet og primært truffet kvinnen. Noe må ha skjedd i forkant, men vi vet ennå ikke hva, sier Gulbrandsen.

Kvinnen ble behandlet av ambulansepersonell på stedet og kjørt til Ullevål sykehus som ligger like ved ulykkesstedet.

Kvinnens skader ble betegnet som livstruende. Hun døde senere av skadene hun pådro seg, skriver Nettavisen.

Innsatsleder Lasse Alver opplyser til Aftenposten at en lege som kom forbi ulykkesstedet satte i gang livreddende førstehjelp.

Også barnet ble kjørt til Ullevål sykehus.

Ifølge Nettavisen slapp barnet fra påkjørselen med lettere skader.

Bilføreren, som er en kvinne i 50-årene, ble kjørt til legevakten og blir avhørt så fort det lar seg gjøre, opplyser Alver.

– Vi fikk melding klokka 8.38 om at en fotgjenger var påkjørt. Det kom raskt fram at hun også hadde med seg en barnevogn. Vi var raskt på stedet, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Veien ble stengt i en periode på grunn av påkjørselen.

Personvernpolicy