Meny

Person omkom etter småbåtkollisjon i Oslofjorden

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Én person er funnet omkommet etter at en snekke og en gummibåt kolliderte ved Gressholmen i Oslofjorden onsdag ettermiddag.

Vaktleder Ingunn Braseth ved krimvakta i Oslo-politiet bekrefter at det er hentet opp en person fra 30 meters dyp etter ulykken.

– Mannen som er omkommet var alene i gummibåten. De tre personene som befant seg i den andre båten er uskadd, men vil bli innkalt til nye avhør senere, sier Braseth til NTB.

Alle nødetater ble raskt sendt til stedet da politiet fikk melding om ulykken klokken 14.45 onsdag. Redningsskøyta Bergesen d.y. og Uni Oslofjord deltok i søket sammen med luftambulanse og dykkere fra brannvesenet.

Ulykken skjedde mellom Langøyene og Rambergøya på Gressholmen. Det var fint vær i området med noe, men ikke særlig mye vind.

De tre personene i snekka ble tatt hånd om etter ulykken og ifølge Braseth er det for tidlig å si noe om hendelsesforløpet og eventuelt skyldspørsmål.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus