ABC Nyheter traff vinneren av Miss Universe Norge

Artikkelen fortsetter under annonsen

18 år gamle Elise Dalby Grønnesby fra Hamar skal representere Norge i den internasjonale Miss Universe-finalen senere i år. Fredag satt Elise i Yttersvingen-bilen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

KRAGERØ (ABC Nyheter): Sent lørdag kveld ble det klart at Hamar-jenta Elise Dalby Grønnesby blir Norges representant under den internasjonale Miss Universe-finalen senere i år.

ABC Nyheter snakket med en overlykkelig Elise Dalby Grønnesby søndag formiddag. Da hadde det ennå ikke gått helt opp for henne at hun vant.

Se video fra intervjuet øverst i artikkelen.

– Da jeg våknet i morges måtte jeg se om jeg fant prinsessekrona mi, for å være sikker på at det ikke bare var en drøm, kunne den glade 18-åringen fortelle.

– Da de ropte opp navnet mitt ble det helt blury.

Elise bedyret likevel at hun hadde fått skjønnhetssøvnen etter at seieren var et faktum.

Fredag kveld traff ABC Nyheter årets norske vinner da Yttersvingen-bilen ankom kystperlen Kragerø.

Se også: Missene ble med Sverre og Geir i bilen

– Jeg er akkurat ferdig med videregående og skal begynne på studier til høsten, fortalte en spent Elise Dalby Grønnesby til Yttersvingen dagen før den store finalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er foreløpig litt usikkert hvor og når den internasjonale finalen vil gå av stabelen.

Det hele startet med at 130 jenter ønsket seg tittelen Miss Universe Norway 2014, men det var til slutt bare 12 kandidater som fikk gå på catwalken i Kragerø Resort lørdag kveld.

Jentene har i en lengre periode sanket poeng gjennom ulike aktiviteter som blogging og modelloppdrag. I tillegg har publikum kunnet stemme på kandidatene via sms. Disse poengene samt en vurdering av en jury lørdag kveld, gjorde at man til slutt sto igjen med én vinner, Elise Dalby Grønnesby.

Topp fem Miss Universe Norge 2014:

Vinner: Elise Dalby Grønnesby

1st runner up: Thea Cecilie Nordal Bull

2nd runner up: Martine Rødseth Hjørungdal

3rd runner up: Caroline Munthe

4th runner up: Aagot Sofie Langlie

VINNERFATET: Topp fem Miss Universe Norge 2014. (Foto: Miss Univers Norge/ Knut Yrwin)VINNERFATET: Topp fem Miss Universe Norge 2014. (Foto: Miss Univers Norge/ Knut Yrwin)