Meny

Politimann på Helgeland mistenkt for promillekjøring

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politimann på Helgeland er tatt ut av tjeneste etter mistanke om promillekjøring i forrige uke. Saken etterforskes av Salten politidistrikt.

Det er Statsadvokaten i Nordland som har oppnevnt Salten som settepolitidistrikt, opplyser operasjonsleder Mads Bernhoft i Salten politidistrikt.

– Vi har ikke mottatt noen saksdokumenter og kan derfor på det nåværende tidspunkt ikke gi noen kommentarer eller opplysninger, sier operasjonslederen i en pressemelding.

Ifølge NRK var politimannen ikke i tjeneste da han skal ha kjørt med promille. Politimester Håvard Fjærli i Helgeland politidistrikt ønsker ikke å si hva som gjorde at politimannen ble tatt.

– Det kan jeg ikke kommentere, sier politimesteren.

Den promillemistenkte politimannen er tatt ut av tjeneste med øyeblikkelig virkning, og politidistriktets ansettelsesråd vil etter hvert vurdere suspensjon. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus