Meny

Fransk ordfører drept av sjalu mann

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ordføreren i en fransk landsby ble fredag kastrert og drept av en mann som trodde lokalpolitikeren hadde et forhold til hans kone.

Den sjalu mannen tok deretter sitt eget liv. Innbyggerne i den lille landsbyen Bretteville-le-Rabet i Calvados er i sjokk etter drapet.

– Ordfører Dominique Leboucher (55) ble brutalt angrepet av en mann som «mistenkte ham for å ha et forhold til hans kone», opplyser politiet.

– Jeg tror ikke på historien om utroskap i det hele tatt, sier Yannick Guesnon, en av ordførerens medarbeidere, og legger til at drapet ser ut til å være utført av en mentalt forstyrret person.

– Angriperen ser ut til å ha klikket fordi partneren pleide å delta på bystyremøter på kveldstid, sier pensjonist Albert Gibot, en av de 250 innbyggerne i landsbyen.

Ordføreren var tidligere forsikringsagent og ble valgt inn i bystyret i 2001, før han ble valgt til viseordfører i 2008. Leboucher ble valgt til ordfører i den lille landsbyen i mars.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus