TV-team først på stedet der Northug krasjet

Artikkelen fortsetter under annonsen

I den første politibilen som kom til stedet der Petter Northug krasjet, satt også et TV-team fra «Nattpatruljen» på kanalen MAX. Selskapet skal vurdere om bildene kan sendes på TV.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Teamet fulgte politiet i Trondheim natt til søndag da politiet fikk melding om en trafikkulykke på Byåsen, skriver Adresseavisen.

– Jeg kan bekrefte at Nattpatruljen-teamet var sammen med den første politipatruljen på ulykkesstedet, sier informasjonskonsulent Gudmund Bjotveit i SBS Discovery. Selskapet har foreløpig ikke tatt stilling til hvorvidt bildene av Northugs bil etter krasjen skal sendes på TV.

Les også: Pappa Northug ber om ro

– Vi har ikke sett opptakene ennå. Det er en del etiske og juridiske vurderinger vi må gå igjennom før vi tar den beslutningen, sier Bjotveit.

Dersom de bestemmer seg for å bruke opptakene, kan Norges mest omtalte Audi bli å se på skjermen i august.

Les saken: Tror du Petter Northugs toppidrettskarriere er over?

Politiet ønsker ikke at det skal skje, og viser til at en forutsetning for samarbeidet med SBS Discovery er at ingen skulle være gjenkjennbare.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Denne situasjonen er definitivt det. Vi skal ta en prat med produksjonsselskapet, men vårt standpunkt er at vi ikke ønsker at det skal bli vist noe video fra denne hendelsen, sier kommunikasjonsrådgiver Hege Marie Vikaune i Sør-Trøndelag politidistrikt. Hun understreker at de har et godt samarbeid med selskapet.

Bakgrunn: Petter Northug innrømmer promillekjøring