Meny

Kvinne (36) har vært savnet i over en uke i Rogaland

SPORLØST BORTE: Familien har meldt Agnes Elisabeth Müller savnet. (Foto: Politiet)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har fortsatt ingen spor etter Agnes Elisabeth Müller (36), som ble meldt savnet i Forsand i Rogaland tirsdag forrige uke.

Politiet har i helgen gått fra dør til dør i området mellom Oanes ferjekai og Müllers hjem på Eikeland. Samtidig har leteaksjonen pågått både i vann og på land, uten at letemannskapene har funnet noen spor. I helgen ble leteaksjonene avsluttet.

– Dersom vi finner noe som gjør det aktuelt, vil vi starte leteaksjonen igjen, men nå føler vi at vi har gjort en så grundig jobb i det området at vi har avsluttet leteaksjonen i denne omgang, sier lensmann Odd-Bjørn Næss ved Sand og Forsand lensmannskontor til NTB.

Mandag fortsatte etterforskningen med blant annet vitneavhør og kartlegging av mulige observasjoner.

– Vi holder alle muligheter åpne, og jobber ikke ut fra noen bestemt teori. Nå har vi samlet inn mye informasjon, som vi skal analysere for å se om vi får et gjennombrudd, sier Næss.

36-åringen ble meldt savnet lørdag 19. april. Hun ble sist sett ved Oanes ferjekai ved 23-tiden onsdag 16. april. Siden onsdag forrige uke har det pågått en omfattende leteaksjon etter kvinnen.

Müller er 170 centimeter høy og har normal kroppsbygning, ifølge politiet. Hun snakker godt norsk med tysk aksent. Politiet ønsker tips fra publikum i saken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus