Åpen for alle - alltid

Familiefoto med lille prins Georg og hunden Lupo

Prins William og hertuginne Kate sammen med den åtte måneder gamle babyprinsen Georg. Familiehunden Lupo er også med på fotografiet der de ser ut av vinduet ved hjemmet i Kensington Palace. Foto: Jason Bell / Reuters / NTB scanpix
Prins William og hertuginne Kate sammen med den åtte måneder gamle babyprinsen Georg. Familiehunden Lupo er også med på fotografiet der de ser ut av vinduet ved hjemmet i Kensington Palace. Foto: Jason Bell / Reuters / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prins William og hertuginne Kate offentliggjorde nye familiebilder denne helgen. Hovedpersonen var naturligvis den åtte måneder gamle babyprinsen George.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildet er tatt mens den lille familien titter ut fra et vindu i familiens bolig i Kensington Palace. Kate holder prinsen som er mest opptatt av å følge med på familiehunden Lupo som holdes av prins William.

Dette er tredje gang den lille britiske prinsen vises fram offentlig på fotografi. Tidligere er han fotografert i foreldrenes armer utenfor sykehuset rett etter fødselen 22. juli og senere under dåpen i oktober:

Saken fortsetter under bildetDet første bildet. Prins George forlater sykehuset i morens armer. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP.Det første bildet. Prins George forlater sykehuset i morens armer. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP.

Saken fortsetter under bildetPrinse George under dåpen i oktober. Foto: John Stillwell/EPA.Prinse George under dåpen i oktober. Foto: John Stillwell/EPA.

Snart skal familien på sin første utenlandsreise sammen. Turen går til Australia og vil vare i 18 dager.

Saken fortsetter under bildetDet offisielle dåpsbildet. Foto: Jason Bell/AP.Det offisielle dåpsbildet. Foto: Jason Bell/AP.