Espen Hoff forlenger med Start

BLIR I START: Starts Espen Hoff har forlenget kontrakten med sørlandsklubben, og blir hos dem ut 2016-sesongen. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)
BLIR I START: Starts Espen Hoff har forlenget kontrakten med sørlandsklubben, og blir hos dem ut 2016-sesongen. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Og Aalesund har sikret seg en svensk midtstopper.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hoff hadde kontrakt ut årets sesong, men nå er det klart at han tar ytterligere to år i klubben.

– Jeg er veldig stolt og glad for å ha forlenget kontrakten min. Dette var mitt største ønske, sier Hoff til Starts nettsted.

32-åringen har tidligere spilt i Odd, Lyn og Stabæk. I 2010 gikk han til Start.

Aafk forsterker bakover

Tirsdag ble det også kjent at forsvarsspilleren Mikael Dyrestam (22) skal spille for Aalesund den kommende sesongen. Han kommer fra IFK Göteborg.

Dyrestam forlot IFK etter seks år da kontrakten hans gikk ut ved nyttår. Dermed må Aalesund kun betale utdanningskompensasjon for spilleren som har vært koblet til klubber som Bolton og Derby.

– Det er klart. Han har skrevet under for to år. Han er tiltenkt en rolle som midtstopper, og det er det han vil, sier svenskens agent Nima Modyr.

– Det har vært en karusell. Mellom klubbene som har vist interesse, ble det Aalesund fordi treneren var veldig involvert, og Dyrestam har stor tillit til Jan Jönsson. Det føltes riktig, legger agenten til.

I en pressemelding på sitt nettsted skriver Aalesund at Dyrestam vil få draktnummer 6. Han har to A-landskamper for Sverige.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus