Carl Espen er oddsmakernes favoritt i kveld

Carl Espen er oddsmakernes favoritt i kveld
Carl Espen er oddsmakernes favoritt i kveld

I kveld er det klart for norsk finale i Oslo Spektrum, hvor ni finalister får fremføre sine bidrag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge oddstipperne er det Carl Espen med ”Silent storm” som er storfavoritt til å representere Norge i den europeiske finalen i Eurovision Song Contest i mai.

- Carl Espen er vår og oddstippernes storfavoritt fordi han vil skille seg positivt ut i møljen av paletter og hysteriske sceneshow i den internasjonale finalen, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet i en pressemelding.

Men da må Carl Espen først slå kveldens andre finalister, Knut Kippersund Nesdal, Oda & Wulff, Charlie, Mo, Linnea Dale og Dina Misund.

Det er seerne som bestemmer hvem som skal representere Norge i den europeiske finalen. Eurovision Song Contest går av stabelen i København lørdag 10. mai.

Showet sendes i to deler på NRK med innlagt pause. På slutten av sendingen kåres vinneren.

Når programlederne Jenny Skavlan og Erik Solbakken avslutter sendingen, samles alle artistene tradisjonen tro på scenen.

I grafikken øverst og nederst kan du finne ut mer om artistene som deltar.

Den internasjonale finalen går av stabelen i København. 6. og 8. mai er det duket for semifinaler, mens teppet går opp for den store finalen 10. mai.

Kveldens finale i Melodi Grand Prix går på NRK1 klokken 1955, direkte fra Oslo Spektrum.


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus