Meny

Dødsulykke på E18

Alvorlig ulykke i rushtiden på E18 ved Sandefjord fredag ettermiddag Foto: Geir Eriksen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To vogntog og en varebil er involvert i en ulykke på E18 ved Sandefjord. En fører er bekreftet omkommet.

En varebil og to vogntog har kollidert på E18 ved Sandefjord fredag ettermiddag. Føreren av det ene vogntoget er bekreftet omkommet.

– Det er en utenlandsk sjåfør fra det ene vogntoget som er omkommet, opplyser operasjonsleder Johs Nysæther i Vestfold politidistrikt til NTB.

Årsaken til ulykken er ikke fullstendig klarlagt, men vitner har forklart at varebilen havnet i motsatt kjørefelt.

– Hva som skjedde etter det, er fortsatt noe uklart, sier Nysæther.

I alt fire personer er involvert i ulykken, tre av dem har blitt fraktet til sykehus i Tønsberg med moderate til små fysiske skader, opplyser politiet videre.

En 11 år gammel jente og en 50 år gammel mann som satt i varebilen, kom fra ulykken med henholdsvis lettere og moderate skader, opplyser Sykehuset i Vestfold til NTB fredag kveld.

Veien er stengt i begge retninger som følge av ulykken, og var fremdeles stengt klokken 19.00 fredag kveld. Nordgående trafikk dirigeres til omkjøring via Ringdalkrysset, sørgående trafikk via Nattvalkrysset.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus