Meny

Isklatrer skadd etter åtte meters fall i Sør-Trøndelag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den polske isklatreren som ble skadd i en fallulykke ved Snøan sør for Støren i Sør-Trøndelag torsdag, har forlatt St. Olavs hospital.

– Mannen hadde ikke bruddskader og har forlatt sykehuset, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB torsdag kveld.

Den 29 år gamle polske mannen, som er bosatt i Danmark, ble fløyet med redningshelikopter til St. Olavs hospital for behandling etter ulykken.

– Den skadde var sammen med en kamerat og isklatret. De er begge utlendinger, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 12.36.

– Ifølge loggen falt mannen åtte meter og slo hodet i isen. Isklatreren blødde fra hodet, men var ved bevissthet da han ble hentet av helikopteret, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet opplyser at de vil foreta undersøkelser.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus