Meny

Hellner slapp med skrekken

HELDIGE HELLNER: Marcus hellner var heldig som slapp unna sammenstøtet med russeren Evgeny Ustyugov uten større skader. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensken kan prise seg lykkelig over at russeren Evgeny Ustyugov ikke traff ham ti centimeter høyere opp da de begge falt under OL-sprinten tirsdag.

Svenske Marcus Hellner var sammen med norske Anders Gløersen og russiske Evgeny Ustyugov uheldig og gikk overende vel midtveis i dagens sprintfinale.

Og Hellner kan prise seg lykkelig over at det gikk så bra som det gjorde. I ettetid var han mest opptatt av å ha unnsluppet en alvorlig skade enn tapte OL-medaljer.

– Man er vel mest fornøyd med ikke å ha fått en ski gjennom magen eller beinet, sier Hellner til expressen.se

Les også: Hattestad OL-mester etter dramatisk massefall

På sin egen Instagramkonto la han også ut et bilde som viste hvor Ustyugov traff ham da russeren kjørte i ham bakfra, og skrev følgende:

Slik så låret til Marcus Hellner ut etter krasjen med russeren Evgeny Ustyugov. (Foto: Faksimile Marcus Hellners Instagramkonto).Slik så låret til Marcus Hellner ut etter krasjen med russeren Evgeny Ustyugov. (Foto: Faksimile Marcus Hellners Instagramkonto).

"Är nog ändå mest nöjd över att Ustiugov inte prickade 10 cm högre upp...#grattisteo#fischermark#turioturen#skitfinal".

Bildet viser at Hellner fikk et kraftig merke etter det som kan se ut som Ustyugovs skibinding.

Landslagslege Lykke Tamm sier Hellner ikke vil bære preg av Ustygov-smellen resten av OL.

– Jeg stod veldig nærme det som skjedde og syntes det så veldig ekkelt ut. Men jeg har truffet ham og han har det bra. Fysiskt er det ingen problem, sier Tamm til expressen.se.

Ola Vigen Hattestad sikret Norge gull på sprinten med svenske Teodor Peterson på plassen bak. Bronsen ble også kapret av en svenske - Emil Jönsson fikk såvidt karret seg over målstreken før han segnet om i målområdet.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus