White Hart Lane: Tottenham – UnitedRooney sikret poeng

Wayne Rooney utlignet to ganger på White Hart Lane idag. Foto: NTB Scanpix

For hjemmelaget var gleden over Sandros scoring var kortvarig! Wayne Rooney satte inn satt andre for dagen minutter senere.

LIVE: Følg kampen her!

En lurt frispark fra Kyle Walker sendte hjemmelaget til himmels et drøyt kvarter ut i kampen. Ballen gikk under muren og De Gea så utgangen av skuddet for sent.

Fjorten minutter senere snudde lykken for Walker som kom med et elendig klareringsforsøk som gikk rett i bena til Wayne Rooney. United-veteranen nølte ikke og satte ballen opp i nettaket. Dermed står det står 1-1 på White Hart Lane!

Spurs-midtbanespilleren Sandro banket ballen i krysset fra distanse ti minutter ut i andre omgang. Han vendte bort Cleverley og hamret ballen inn i motsatt kryss bak en nok engang sjanseløs de Gea.

Kun tre minutter senere fintet Rooney bort Lloris og satte ballen kontrollert i mål bak en utspilt keeper.

Kampen endte 2-2.

Om kampen

Tilsvarende oppgjør endte forrige sesong med 1-1 etter scoringer av Van Persie og Clint Dempsey. Laget fra White Hart Lane har ikke slått United på eget gress siden 19. Mai 2001.

Vertene mangler Adebayor, Kane, Rose og Eriksen, hvorav samtlige av dem sliter med skader. Gjestene mangler goalgetteren Van Persie og Carrick. På den andre siden har de fått forsvarsankeret Vidic tilbake i troppen.

Villas Boas' mannskap kommer fra en storsmell mot Manchester City forrige helg. Tottenham måtte dra hjem med hele 6-0 i bagasjen. Nå møter de United i en real Premier League-duell.