Spansk avis: – Det er et liv uten Ronaldo

Gareth Bale feiret på vanlig vis da han scoret for Real Madrid mot Galatasaray onsdag. Real vant 4-1. Foto: Susana Vera / Reuters / NTB scanpix

Gareth Bale skrytes opp i skyene etter å ha herjet i Cristiano Ronaldos fravær. – At Cristiano er borte oppmuntrer andre til å prestere, sier trener Carlo Ancelotti.

Bale var svært sentral da Real Madrid feide tyrkiske Galatasaray av banen i mesterligaen onsdag med 4-1, til tross for at de spilte store deler av kampen med bare ti mann etter Sergio Ramos' røde kort i første omgang.

Bale startet festen i den spanske hovedstaden med et fantastisk frispark åtte minutter før pause. Både oppløpet og skuddet var en blåkopi av Ronaldos frisparkteknikk, og den spanske avisa Marca hyller waliseren etter kampen.

– Det er et liv uten Ronaldo, skrev avisen torsdag.

Trener Carlo Ancelotti var veldig godt fornøyd med hvordan laget fungerte uten toppscorer Ronaldo.

– Det er ganske annerledes når vi er uten Cristiano. At han er borte oppmuntrer andre til å gjøre mer, sa han, ifølge Marca.

Høyrekant

Etter å ha slitt med en skade etter overgangen fra Tottenham, har Bale virkelig begynt å se ut som den spilleren han var i engelsk fotball.

På sine første tolv kamper står han med seks mål. I Real har han stort sett spilt på høyrekanten, og Ancelotti mener det er hans beste posisjon.

– Han er en større trussel og mer komfortabel på høyre siden han kan kutte inn og skyte, sier han.

Ronaldo står med utrolige 25 mål på 18 kamper for Real denne sesongen, men er for tiden ute med en skade i låret.

Hans fravær har satt ytterligere press på Bale, men så langt ser han ut til å takle det på en meget god måte.