Meny

Nødlandet med sprukken frontrute

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Frontruta har praktisk talt gått i oppløsning, var beskjeden fra kapteinen til passasjerene før nødlandingen i Orlando.

Flyet av typen Boeing 757 fra American Airlines, var på vei fra Miami til Boston onsdag, da kapteinen annonserte over høyttaleranlegget at de hadde et problem. Da var kapteinen allerede i gang med nedfarten, som skulle ende i en nødlanding i Orlando.

Se også: Amatørvideo viser nødlandingen fra flyet

Enkelte av passasjerene begynte å gråte, og noen ba til høyere makter. Kapteinen forsøkte å berolige med at han hadde 30 års erfaring, og at dette nok ville gå bra.

Se også: Se den ville nødlandingen

45 minutter etter den første annonseringen fra kapteinen landet flyet med de 156 personene om bord, trygt på flyplassen i Orlando. Rett etter landingen begynte passasjeren Tim Kelly å filme stemningen i kabinen og redningsmannskapene som hadde møtt opp utenfor flyet.

Se videoen tatt opp etter nødlandingen øverst i artikkelen

En liten sprekk i frontruta på flyet, som ble oppdaget i 30.000 fots høyde, hadde blitt til en mengde sprekker på kryss og tvers innen flyet landet i Orlando.

Se også: Filmet krasjlandingen fra passasjersetet

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus