Kvinnelig racerbilfører funnet død

Den tidligere racerbilføreren Maria de Villota er død, 33 år gammel. Hun ble funnet livløs på et hotellrom i den spanske byen Sevilla fredag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politimann forsøker å holde nysgjerrige unna hotellet der Maria de Villota ble funnet død fredag morgen. Foto: Stringer (Reuters/NTB Scanpix)En politimann forsøker å holde nysgjerrige unna hotellet der Maria de Villota ble funnet død fredag morgen. Foto: Stringer (Reuters/NTB Scanpix)

De Villota ble utnevnt som testfører for det engelsk-russiske formel 1-laget Marussia sist år, men det kom aldri så langt som til at hun virkelig testkjørte mot andre.

Hun var involvert i en stygg ulykke under trening i Duxfield i juli sist år. Der pådro hun seg blant annet brudd i skulderen og mistet det høyre øyet. De Volliota var uheldig og kjørte rett inn i en parkert lastebil.

I videoen øverst i artikkelen kan du se Maria snakke ut om det å miste et øye.

Etterpå ble det ikke mer bilkjøring på henne.

Hun dro til Sevilla for å holde et foredrag.

–Vi går ut fra at dette er et naturlig dødsfall, men vi kan ikke bekrefte noe som helst, sier en talsmann for politiet i Sevilla.

De Villota var datter av den tidligere formel 1-føreren Emilio de Villota.

– Kjære venner. Maria er ikke her mer. Hun er hentet opp til himmelen og alle englene, het det i en melding som hennes familie la ut hennes facebookside.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus