Kvinnelig racerbilfører funnet død

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere racerbilføreren Maria de Villota er død, 33 år gammel. Hun ble funnet livløs på et hotellrom i den spanske byen Sevilla fredag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En politimann forsøker å holde nysgjerrige unna hotellet der Maria de Villota ble funnet død fredag morgen. Foto: Stringer (Reuters/NTB Scanpix)En politimann forsøker å holde nysgjerrige unna hotellet der Maria de Villota ble funnet død fredag morgen. Foto: Stringer (Reuters/NTB Scanpix)

De Villota ble utnevnt som testfører for det engelsk-russiske formel 1-laget Marussia sist år, men det kom aldri så langt som til at hun virkelig testkjørte mot andre.

Hun var involvert i en stygg ulykke under trening i Duxfield i juli sist år. Der pådro hun seg blant annet brudd i skulderen og mistet det høyre øyet. De Volliota var uheldig og kjørte rett inn i en parkert lastebil.

I videoen øverst i artikkelen kan du se Maria snakke ut om det å miste et øye.

Etterpå ble det ikke mer bilkjøring på henne.

Hun dro til Sevilla for å holde et foredrag.

–Vi går ut fra at dette er et naturlig dødsfall, men vi kan ikke bekrefte noe som helst, sier en talsmann for politiet i Sevilla.

De Villota var datter av den tidligere formel 1-føreren Emilio de Villota.

– Kjære venner. Maria er ikke her mer. Hun er hentet opp til himmelen og alle englene, het det i en melding som hennes familie la ut hennes facebookside.