– Ikke synlige skader på bevisstløs mann

Den 40 år gamle mannen som skal ha blitt slått ned med en jernstang i Nygårdsparken i Bergen torsdag, er bevisst og har ingen synlige skader, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Ingen vitner har sett at mannen ble slått ned med jernstang. Han var i en overdosetilstand, men er kviknet til og kjørt til Bergen legevakt for sjekk. Vi har fått opplyst at mannen var i klammeri med en annen person rett før dette skjedde, sier operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Tidligere torsdag kveld meldte politiet på Twitter at en melding om at en overdose i Nygårdsparken viste seg å være en person som var slått ned med jernstang. Ambulanse og politi dro til stedet. Det ble etter hvert mer uklart hva som faktisk har skjedd. Mannen hadde ikke synlige skader og var ikke blodig, ifølge politiet.

Mannen var bevisstløs da han ble hentet av ambulanse, men våknet til etter hvert. Politiet skal ha en samtale med mannen torsdag kveld og kunne like etter klokken 20.30 opplyse at de ikke lette etter en gjerningsperson.

– Vi får se hva samtalen med mannen forteller oss, sier Kronen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus