Naken nordmann ble YouTube-hit

Videoen av nakne og norske Fred som sprader rundt i Oslo går sin seiersgang på YouTube. Foto: Skjermdump
Videoen av nakne og norske Fred som sprader rundt i Oslo går sin seiersgang på YouTube. Foto: Skjermdump

Videoen av norske Fred (23) som sprader naken rundt i Oslo er på to døgn sett over 650.000 ganger på YouTube.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Naked Guy Picking Up Girls» er navnet på videoen som går sin seiersgang på YouTube.

Siden den ble lagt ut søndag, har videoen av nakne og norske Fred blitt sett over 730.000 ganger. Videoen har også blitt omtalt på populære amerikanske nettsteder som Gawker og Huffington Post.

I videoen sprader en langhåret gutt ublu rundt i Frognerparken i Oslo mens han forsøker å legge an på jenter. Bare de edlere delene er sensurert.

Det er de to nordmennene Fred Andreas Ligaard (23) og kompisen Morten Haugum Hake (26) som står bak nakenvideoen. Til TV 2 uttrykker de forbauselse over populariteten.

– Det har tatt helt av! Vi håpte at det ville slå så godt an som det gjorde. Vi hadde det bare dritgøy med et kamera i sommer, og nå tar det helt av her, sier Morten Haugum Hake til tv2.no.

Les også: Millioner lurer på hva reven sier

Ikke alle har like stor sans for de to guttenes nakenstunt. Nettstedet News spør blant annet om videoene burde fjernes på grunn av seksuell trakassering.

Hovedpersonen selv tar kritikken med knusende ro.

– Det er veldig morsomt! Det er morsomt å lese i kommentarfeltene, og se hvor ulike verdensbilder folk har. Det er helt naturlig å være naken. Var det opp til meg, hadde alle gått rundt nakne hele tiden, sier han til tv2.no.

Se nakenvideoen her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus