Her synger Ylvis «The Fox» på amerikansk TV

Ylvisbrødrene fikk god hjelp av den kjente talkshowverten Ellen DeGeneres.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere millioner amerikanske TV-seere får fredag ettermiddag se showet med de to nordmennene som hovedgjester. Showet blir sendt sent på kvelden norsk tid, men du kan få en sniktitt i klippet øverst i saken.

– Det var en absurd opplevelse da hele publikum sang med. Det er helt «spaced», fortalte brødrene til VG etter innspillingen. Den største utfordringen var å holde kontroll på engelsken.

– Vi prøvde å unngå å si « I are» og «we has» og sånt, gliste Bård og Vegard.

Viralt fenomen

Hiten «The Fox», hvor Ylvis synger om hva reven egentlig sier, er nå sett over 39 millioner ganger på YouTube , og tallet stiger time for time. Låten har klatret til 25. plass på hitlisten Billboard Hot 100 , TV-kanalen Fox brukte låten nylig i en promovideo , og The Ohio University Marching Band har laget en storbandversjon.

Talkshowet The Ellen DeGeneres Show har besøk av etablerte navn som Michelle Obama, Paul McCartney og John Travolta, men er kjent for å plukke opp fremadstormende kjendiser og artister som blant andre Psy. Hver episode av showet har gjennomsnittlig fire millioner seere.


Personvernpolicy