Nye Dreamliner-problemer for Norwegian

PÅ VINGENE: Norwegians Boeing 787 Dreamliner på går inn for landing på Stockholm Arlanda Airport etter en flyging fra New York. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix
PÅ VINGENE: Norwegians Boeing 787 Dreamliner på går inn for landing på Stockholm Arlanda Airport etter en flyging fra New York. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix

Flyselskapet Norwegian fikk mandag nok en gang problemer med et av sine nye fly av typen Boeing 787 Dreamliner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Problemer knyttet til en hydraulisk pumpe førte til at 70 av 180 passasjerer ikke fikk bli med Dreamlineren fra New York til Oslo mandag, sier informasjonssjef Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian til NTB.

Hun sier flyet landet i Oslo klokken 15.09, fire og en halv time forsinket.

Les også: Én forsinket flyvning kan koste Norwegian mer enn millionen

Forsinkelsen og de tekniske problemene gjorde at Dreamlineren, som skulle fly videre til Bangkok klokken 15.20, ikke kunne følge ruteplanen.

– Teknikere fra Boeing undersøker nå flyet. Vi håper å kunne fly til Bangkok ved 21-tiden i kveld, sier Holmbergh Jacobsson.

Dreamliner-flyene har også tidligere hatt tekniske problemer. Problemer med batteriet førte til at hele flåten sto på bakken i nær fire måneder tidligere i år.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus