Person meldte seg etter knivstikking i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En person meldte seg torsdag kveld for politiet etter at en 26 år gammel mann ble knivstukket i en leilighet i Gamlebyen i Oslo samme morgen. 26-åringen er livstruende skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjerningsmannen løp fra åstedet etter knivstikkingen i en leilighet i Konows gate. Flere personer var vitner til hendelsen.

En person ble senere pågrepet for knivstikkingen. Han meldte seg selv for politiet i 19-tida torsdag, ifølge NRK. Politiet etterforsker saken som et drapsforsøk.

Livstruende skadd

Den skadde mannen ble brakt til Ullevål med livstruende skader etter knivstikkingen. Han ble operert tirsdag morgen, og ble holdt i kunstig koma. Torsdag kveld var situasjonen fortsatt livstruende for mannen.

– Han skal gjennom nye operasjoner i kveld, sa Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til NRK.

Flere vitner

Mannen ble stukket minst to ganger i buk- og mageregionen. Knivstikkingen skjedde på en fest med flere vitner til stede. Disse personene blir avhørt av politiet.

Kvelden i forveien var det en episode mellom de to mennene på et utested i Oslo.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Rundt klokken fem kom gjerningsmannen til leiligheten i Konows gate og gikk da til angrep med et stikkredskap på den andre mannen. Gjerningsmannen løp fra stedet etter hendelsen, sier vaktleder Øyvind Torgersen ved krimvakta i Oslo-politiet.

Drapsforsøk

Begge mennene er i midten av 20-årene og karakteriseres som kjenninger av politiet. Torgersen vil ikke utdype hvorfor disse er kjent for politiet. Politiet vil heller ikke si hvordan mennene kjenner hverandre.

Ifølge Aftenposten er den skadde norsk statsborger av utenlandsk opprinnelse.

Saken er registrert som et drapsforsøk, og voldsavsnittet har derfor overtatt etterforskningen av saken, opplyser politiet.