Ukontrollerte nys sendte bil i vannet

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om en bil som hadde havnet i vannet ved Vallø båthavn utenfor Tønsberg. Årsaken var to nys. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
Politiet fikk tirsdag formiddag melding om en bil som hadde havnet i vannet ved Vallø båthavn utenfor Tønsberg. Årsaken var to nys. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix

En bil havnet i vannet i Tønsberg onsdag formiddag etter at bilføreren fikk kraftig nyseanfall.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Da jeg skulle parkere, kom det to kraftige nys. Foten gikk fra bremsen til gasspedalen, så jeg og bilen havnet i vannet. Det første jeg tenkte var at jeg måtte komme meg ut av bilen, sier føreren av bilen til Tønsbergs Blad.

Politiet ble varslet om den dramatiske hendelsen i 11-tiden. En bil hadde altså dundret ut i sjøen ved Vallø båthavn utenfor Tønsberg.

– Dette er en historie om en uheldig mann, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt.

Aronsen forteller til NTB at mannen slapp uskadd fra hendelsen.

– Mannen skulle til å parkere bilen sin i båthavna, men fikk to kraftige nys og sparket til gasspedalen. Det er fort gjort, og det er kort vei fra stedet hvor dette skjedde til sjøen, sier Aronsen.

– Han slapp helt uskadd fra hendelsen og trengte heller ikke noen tur til legevakt, sier operasjonslederen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus