Meny

To menn pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Hordaland har pågrepet to menn etter knivepisoden utenfor en pub i Bergen natt til mandag der to personer ble alvorlig skadd. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Det er en etnisk nordmann og en utlending som er pågrepet, opplyste politiadvokat Janne R. Heltne under en pressekonferanse tirsdag.

– Begge er siktet for medvirkning til legemsbeskadigelse. Siktelsen kan bli utvidet, sier Heltne.

Den ene personen ble pågrepet sent mandag, den andre natt til tirsdag. Hvor de ble pågrepet, ønsker ikke Heltne å kommentere. Heller ikke hvordan ofrene og de pågrepne kjenner hverandre ønsker hun å si noe mer om, bortsett fra at det er «en relasjon».

Les saken: Tre personer knivstukket i Bergen

Hvit bil

De to pågrepne vil bli forsøkt avhørt i dag. De har foreløpig ikke fått oppnevnt forsvarere, skriver Bergens Tidende.

Politiadvokaten utelukker ikke at det kan komme flere pågripelser i saken. Hun forteller at politiet også har tatt beslag i en hvit bil som tidligere er omtalt som en mulig fluktbil.

Flere vitner har beskrevet hvordan 8-12 personer plutselig barket sammen i et masseslagsmål utenfor Finnegans før knivstikkingen. Sekunder senere lå to menn knivskadd på bakken, skriver avisen.

Krangel

I alt tre menn ble knivstukket utenfor Finnegan's Irish Pub i sentrum av Bergen. To menn fra Bulgaria ble alvorlig skadd, men er utenfor livsfare. Også en vakt ble forsøkt stukket. Vakten bar stikksikker vest og kom uskadd fra hendelsen.

En av de to knivstukne forteller til Bergens Tidende at han kom i krangel med en annen mann flere ganger utenfor puben i løpet av kvelden, og at denne personen var blant flere personer som gikk til angrep på dem da de forlot stedet.

Utestedet var i ferd med å tømmes for folk da politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 3.18.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus