Meny

14-åring skutt av politiet i New York

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i New York skjøt og drepte søndag en 14 år gammel gutt som skal ha løpt etter og skutt mot en annen ung mann i bydelen Bronx.

To uerfarne politibetjenter grep inn da de så at gutten jaget den andre personen gjennom en gate i Bronx, opplyser New York-politiet i en pressemelding. 14-åringen skal ha vært bevæpnet med en halvautomatisk pistol.

– Gutten ga seg ikke da de uniformerte betjentene identifiserte seg som politi og beordret ham om å slippe våpenet, heter det i uttalelsen.

En av betjentene avfyrte et skudd mot den bevæpnede gutten, som ble truffet i kjeven, ifølge politiet. Han ble erklært død på stedet.

De to politibetjentene var henholdsvis 26 og 27 år gamle og hadde vært i tjeneste i mindre enn sju måneder. En svart halvautomatisk pistol ble funnet på åstedet. Overvåkingsbilder offentliggjort av politiet viser en svartkledd person som blir jaget av en annen, iført jeans og hvit t-skjorte.

Hendelsen skal etterforskes.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus