Meny

Villas-Boas skuffet over Real Madrid

André Villas-Boas liker dårlig at Real Madrid har uttalt seg offentlig om Gareth Bale-sagaen. Foto: Bobby Yip / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-manager André Villas-Boas liker svært dårlig at Real Madrid har gjort sin interesse for Gareth Bale offentlig kjent.

Tidligere denne uken avslørte Real-trener Carlo Ancelotti at den spanske storklubben forhandler om å kjøpe Tottenhams stjerneving. Uttalelsene står til strykkarakter hos Villas-Boas.

Les også: Real vil betale Bale i avdrag

– Ryktene om at noe er nært forestående er ikke sanne. Vi har hatt samtaler med Real Madrid, som ble bekreftet av treneren deres. Det synes jeg var feil av ham, sier portugiseren til BBC, før han legger til:

– Men det eneste vi har uttalt er at spilleren ikke er til salgs.

Les også: Brygger opp til krig i Bale-saken

Fotballverdenen venter nå at Real skal slå sin egen transferrekord ved å punge ut minst 800 millioner kroner for Bale. Villas-Boas ønsker å beholde sin juvel, men med så mye penger på bordet, kan det bli vanskelig for Tottenham å si nei.

Les også: Bale raser mot Tottenham

– Carlo er en person jeg setter pris på, og vi har stor respekt for hverandre. Men i denne situasjonen har de snakket om en spiller som ikke er deres, og vi fortjener litt mer respekt enn det, sa manageren etter Tottenhams 2-5-tap for Monaco i en treningskamp lørdag kveld.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus