Galleri-drapet: – Etterforskning underbygger siktelse

Kriminalteknikere i arbeid i restauranten der en kvinnen ble funnet drept natt til onsdag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Kriminalteknikere i arbeid i restauranten der en kvinnen ble funnet drept natt til onsdag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Etterforskningen av drapet i Galleri Oslo støtter ifølge politiet siktelsen mot mannen som ble funnet brannskadd. Han er fortsatt i koma og kan ikke avhøres.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere vitner har i løpet av fredag meldt seg, opplyser politioverbetjent Grete Lien Metlid, fungerende leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

Hun ønsker imidlertid ikke å uttale seg om hva slags personer dette er eller hva de har fortalt.

– Etterforskningen fredag har underbygget den retningen saken har tatt, forteller Metlid til NTB.

Det var natt til onsdag at en den 42-årige kvinnelige innehaveren ble funnet drept i forbindelse med en brann i den etiopiske restauranten Mama Africa i Galleri Oslo. En iransk mann i 50-årene ble funnet med livstruende brannskader. Torsdag kveld opplyste politiet at han er siktet for forsettlig drap.

Mannen var fredag fortsatt i kunstig koma og behandles ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen, og politiet regner ikke med at han vil være i stand til å avhøres med det første.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus