Michelle Knight vil ikke treffe familien

Michelle Knights bestemor Deborah får en klem av naboen Sandra Guisao i Cleveland. Michelle Knight er fortsatt på sykehus, men vil ikke ta imot besøk fra familien. Foto: REUTERS/John Gress/NTB scanpix
Michelle Knights bestemor Deborah får en klem av naboen Sandra Guisao i Cleveland. Michelle Knight er fortsatt på sykehus, men vil ikke ta imot besøk fra familien. Foto: REUTERS/John Gress/NTB scanpix

Michelle Knight, en av kvinnene som ble holdt fanget av Ariel Castro i Cleveland, er fortsatt på sykehuset og ønsker ikke treffe familiemedlemmer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helsetilstanden til Knight skal etter forholdene være god. Men hun vil ikke ta imot besøk verken fra bestemoren eller moren, som har kommet fra Florida for å treffe henne.

– Hun ønsker ikke å møte familien, sier bestemoren Deborah Knight.

– Som et spøkelse

Deler av familien trodde ikke Michelle var bortført, men at hun hadde rømt hjemmefra da hun forsvant for elleve år siden. En av Michelles brødre, Freddie, besøkte søsteren på sykehuset rett etter at hun var reddet ut av Castro-huset.

– Huden hennes var hvit som på et spøkelse. Hun fortalte at hun nå vil starte et nytt liv, sier Freddie.

Siden besøket har de snakket sammen en gang på telefon, men ifølge broren opplyser sykehuset at hun ønsker å være alene.

Les også: Beskrev seg selv som «sex-rovdyr»

Fratatt sønnen

Da Knight forsvant i 2002 var hun en 20 år gammel alenemor som nettopp hadde mistet foreldreansvaret for sønnen som da var tre-fire år gammel, ifølge bestemoren.

– De (barnevernet) tok sønnen, og hun forsvant og kom aldri tilbake, sier Deborah Knight.

Mens de ble holdt fanget viste Castro kvinnene TV-sendinger av nattgudstjenester familiene til Amanda Berry og Gina DeJesus arrangerte. Knights familie gjorde ikke det samme, fordi de ifølge bestemoren trodde hun var død.

– Vi trodde ikke vi ville få se henne igjen, sier Deborah.

Les også: Cleveland-ofrenes brutale hverdag frem i lyset

Gravid fem ganger

TV-stasjonen CNN har fått tilgang til en politirapport som inneholder opplysninger Knight ga til politiet like etter at hun slapp fri.

Hele fem ganger skal Knight ha blitt gravid i løpet av de over ti årene hun satt innesperret. I disse periodene skal hun ha opplevd å sulte i over to uker av gangen.

Deretter skal hun ha blitt slått gjentatte ganger i magen av kidnappingssiktede Ariel Castro. Han ville angivelig sørge for at hun aborterte ved å mishandle og sulte henne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus