Motorsyklist døde i togpåkjørsel

En mann som kjørte lett motorsykkel, døde fredag kveld da han ble påkjørt av toget på en planovergang mellom Halden og Skjeberg i Østfold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser at motorsyklisten traff bommen ved planovergangen, som var senket på grunn av det passerende toget fra Halden til Sarpsborg. Motorsyklisten havnet i skinnegangen rett foran toget. Vedkommende ble truffet av toget i fart og omkom trolig momentant.

Ulykken skjedde rundt 18.15 fredag kveld. Alle nødetatene ble sendt til stedet og all togtrafikk på strekningen var fredag kveld stanset inntil videre. Passasjerene som var i toget ble sendt videre med buss.

Politiet jobbet fredag kveld med å varsle pårørende til den avdøde. (

Personvernpolicy