Meny

Kvinne funnet drept i Asker

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 40-årene ble rett før midnatt funnet død utenfor en bolig i Asker. Kvinnens samboer er pågrepet i forbindelse med dødsfallet.

– Vi fortsetter nå den taktiske og tekniske etterforskningen, opplyser kriminalsjef Nina Karstensen Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt til NTB onsdag formiddag.

Det var sent tirsdag kveld politiet fikk beskjed fra naboene om at en kvinne lå livløs på gaten på Engelsrud i Asker, og sendte en politipatrulje til stedet.

Politiet startet gjenopplivning umiddelbart.

Også ambulansepersonell kom raskt på plass, men kvinnen ble etter kort tid erklært død.

Ytre skader

På åstedet er det tydelige blodspor.

– Jeg kan ikke gå inn på detaljer rundt dette ennå, men kan bekrefte at kvinnen var påført ytre skader, sier Bjørlo.

Hun forteller at politiet foreløpig har for få opplysninger til å si noe om hendelsesforløpet eller bakgrunnen for hendelsen.

Etter at funnstedet ble sikret natt til onsdag satte politiet i gang både teknisk og taktisk etterforskning. Flere vitner er også blitt avhørt i løpet av natten.

Samboer pågrepet

Politiet har pågrepet en mann i 50-årene som oppholdt seg på stedet, og som settes i forbindelse med det politiet betrakter som et drap. Han skal være kvinnens samboer.

– Mannen skal avhøres i løpet av onsdagen, opplyser Bjørlo.

På spørsmål om den siktede er en kjent for politiet, opplyser kriminalsjefen at de så langt ikke har noen indikasjon på dette.

Mannen har foreløpig ikke fått oppnevnt en forsvarer, ifølge politiet. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus