Meny

En omkom, en skadd i snøscooterulykke i Narvik

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snøscooter kjørte ut av løypa og inn i en treklynge på vei fra fest.

Ulykken skjedde under transport fra en fest oppe i alpinbakken. Snøscooteren skal ha kjørt ut av løypa og inn i en treklynge.

Totalt fem personer skal ha befunnet seg på scooteren og hengeren som den hadde på slep da ulykken skjedde. Alle ble brakt til sykehuset i Narvik etter ulykken.

Klokken 23.35 fredag kveld fikk politiet melding om at den 60 år gamle mannen hadde omkommet. Lørdag ettermiddag var tilstanden fortsatt uavklart for en mann i 30-årene, men de andre var skrevet ut fra sykehuset, skriver Nordlys.

– Politiet har stengt alpinbakken og foretar åstedsundersøkelser lørdag, sier operasjonsleder Stein N. Wilhelmsen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Ifølge lederen i Ankenes alpinklubb, Vibeke Kristensen, var personen som omkom ikke deltaker på det lukkede arrangementet i anlegget. Han jobbet som vakt ved anlegget.

Artikkelen er oppdatert

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus