Dømt til samfunnsstraff og fengsel for sexfeller

En mann og hans to kvinnelige medhjelpere er idømt samfunnstraff for utpressing og mishandling av flere menn. En 26 år gammel mann må sone i fengsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn og to kvinner har i Oslo tingrett erkjent straffskyld for å ha presset penger og mishandlet åtte menn, som de lokket til seg med lovnader om sex i en leilighet i Oslo.

Mandag ble en 19 år gammel mann, som er utpekt som hovedmannen, dømt til å gjennomføre samfunnstraff på 373 timer, med en gjennomføringstid på et og et halvt år, melder Dagbladet.

Mannen har fått fradrag for 47 dagers varetekt.

Den 26 år gamle mannen er dømt til to og et halvt års fengsel, hvorav et og et halvt år er betinget.

Mannen får en prøvetid på to år, og får fradrag for 34 dager i varetekt. De to kvinnene er dømt til samfunnsstraff på 147 og 180 timer, begge med en gjennomføringstid på ni måneder.

Aktor la ned en påstand på to års fengsel, hvorav ett betinget, for begge de tiltalte mennene. For kvinnene la han ned påstand om betinget fengsel på ni måneder.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus