Buss veltet på E18 etter at passasjer dro i rattet

DRAMA: Bussen henger på skrå mellom de to broene på E18 som går over Kirkelina mellom Liertoppen og Tranby, men det skal ikke være fare for at bussen faller mellom broene som utgjør nordgående og sørgående løp på motorveien.(Foto: Ole Christian Nordby / Eikerfoto)
DRAMA: Bussen henger på skrå mellom de to broene på E18 som går over Kirkelina mellom Liertoppen og Tranby, men det skal ikke være fare for at bussen faller mellom broene som utgjør nordgående og sørgående løp på motorveien.(Foto: Ole Christian Nordby / Eikerfoto)

En buss fra TIMEkspressen veltet på E18 mellom Liertoppen og Fosskolltunnelen mandag kveld. Et vitne forteller at ulykken skjedde etter at en passasjer dro hardt i rattet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon