Dag Otto Lauritzen måtte svare for seg

Dag Otto Lauritzen ble kalt inn på teppet i TV2 (Foto: Wikipedia Commons).
Dag Otto Lauritzen ble kalt inn på teppet i TV2 (Foto: Wikipedia Commons).

Tidligere sykkelproff og sykkelekspert i TV 2 Dag Otto Lauritzen har etter den siste tidens dopingavsløringer måtte svare på spørsmål fra TV-kanalens ledelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dag Otto er krystallklar på at han aldri har brukt doping. Vi har tillit til hans historie og han forblir en del av TV 2s sykkelsatsing, sier TV 2 Sportens sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til Fædrelandsvennen.

I forrige uke innrømmet avtroppende sportssjef i sykkelforbundet og tidligere proffsyklist Steffen Kjærgaard å ha brukt EPO. Det er i lys av disse avsløringene TV 2 skal ha ønsket å høre Lauritzens historie.

TV-kanalen skal ha hatt løpende kontakt med Lauritzen den siste uken, og Hagen sier at møtet ble avholdt fordi fallhøyden er stor og at det var nødvendig for TV 2 å forsikre seg om at Lauritzen har en ren fortid.

– Vi hadde et ryddig, realt og hyggelig møte. Etter de siste ukenes stormbølger over norsk og internasjonal sykkelsport skjønner jeg godt at de hadde behov for å se meg i hvitøyet og stille noen spørsmål, sier Lauritzen til avisen. (©NTB)

Personvernpolicy