Arrestert fire ganger på 26 timer

FIRE STRAKE: 53 år gamle Joyce Coffey ble arrestert fire ganger på litt over et døgn, primært fordi hun nektet å skru ned volumen på musikken i sitt eget hjem. Foto: AP Photo
FIRE STRAKE: 53 år gamle Joyce Coffey ble arrestert fire ganger på litt over et døgn, primært fordi hun nektet å skru ned volumen på musikken i sitt eget hjem. Foto: AP Photo

Amerikanske Joyce Coffey (53) sin musikkinteresse skapte hodebry for politiet i Epping, New Hampshire.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om det var at Coffey ikke ønsket å lære, eller om hun rett og slett ikke skjønte hva hun gjorde galt, er uklart.

Politiet rykket ut til 53-åringens hjem forrige uke etter at flere naboer hadde klaget over særs høy musikk fra huset hennes.

Der fikk Coffey beskjed om å skru ned musikken, men når politiet returnerte en time senere var det ingen antydning til lavere volum, og dermed bar det i arresten. Kausjonen på 500 dollar ble raskt betalt, og Coffey var igjen fri til å høre på mer musikk, melder WMUR-TV.

Betalte villig

Fem timer etter første arrestasjon måtte politiet på ny rykke ut til Coffey for å få skrudd ned musikken, og på ny ble hun arrestert. Denne gangen ble kausjonen satt til 1.000 dollar, uten at det forhindret den musikkelskende kvinnen å betale seg ut.

Fire timer senere var det ut på tur for politiet igjen, og gjett til hvem. Musikken stod fortsatt på full guffe hos Coffey, og for tredje gang på under et døgn ble hun hanket inn av lovens lange arm.

Kort tid etter var likevel 53-åringen på frifot igjen, og nye 10.000 dollar fattigere.

Les også: OL-tilskuer arrestert fordi han ikke smilte

Fra musikk til stekepanne

Så kom det en ny telefon, men denne gangen var det ikke musikken som var problemet. Forskremte vitner hadde observert Coffey mens hun kastet en stekepanne på et familiemedlem under en heftig krangel, ifølge NBC News.

Politiet rykket dermed ut for femte gang på litt over et døgn til det velkjente huset, og arresterte Coffey for fjerde gang. Og denne gangen slapp hun, fornuftig nok, ikke ut igjen med det første.

53-åringen ble beordret til å gjennomgå en full, mental evaluering. Dommeren anbefalte også Coffey å begynne og bruke øretelefoner når hun skal høre på musikk fremover.

Les også:

Her går tenåringen amok i barnehage

Nakenvandreren arrestert - igjen

Er dette verdens dårligste fantomtegning?

Les flere nyheter

Personvernpolicy