Iversen inn på teppet etter bytur

LEGGER SEG FLAT: Steffen Iversen har beklaget byturen, natta før kampen mot Tromsø, overfor RBK-ledelsen. (Foto: NTB scanpix)
LEGGER SEG FLAT: Steffen Iversen har beklaget byturen, natta før kampen mot Tromsø, overfor RBK-ledelsen. (Foto: NTB scanpix)

Steffen Iversen ble kalt inn på teppet til Rosenborgs sportslige leder etter helgens bytur, skriver Adresseavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dette kommer ikke til å skje igjen, sier Erik Hoftun.

Da RBK-spillene ankom Tromsø for søndagens eliteseriekamp, var det uten Steffen Iversen i troppen. Spissen hadde skadet hælsenen og var ikke aktuell for kampen.

Ryktene om at Iversen hadde tilbrakt natt til søndag ute på byen begynte å florere. Øyenvitner uttalte til adressa.no at «det er rart at Iversen var ute på byen rett før Tromsø-kampen, og dette midt i en tøff kampperiode».

Tirsdag innrømmet Iversen hendelsen og at han også hadde drukket alkohol. Hoftun har vært i Danmark den siste uken, hvor han både har speidet spillere og vært lagleder for Byåsen i Dana Cup. Han var tilbake på kontoret først tirsdag.

– Dette er veldig beklagelig. Det skal ikke skje, og det skal ikke skje igjen, sier han til adressa.no.

Iversen selv beklaget byturen overfor sjefen og begrunnet den med frustrasjon over å ha blitt skadet på nytt.

– Det gikk bra på trening lørdag, men mot slutten fikk jeg en ny smell i akillesen. Da skjønte jeg at jeg ikke ville bli spilleklar på en stund og var frustrert. Derfor gikk jeg ut, og jeg har lagt meg flat overfor klubben, sier han.

Les også:

Hver tidende deltaker skades i OL

Fotballspiller døde av kreft

Ny og livsfarlig fylletrend i USA

Les flere nyheter

Personvernpolicy