Moro med magi

Warlock: Master of the Arcane
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Bare én tur til!»-fenomenet lever i beste velgående med Warlock.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Fakta:

Spilltittel: Warlock: Master of the Arcane

Utgis på: PC

Testet på: PC

Utgivelsesdato: 8. mai

Aldersmerking: 12+

Sjanger: Strategi

Utvikler/utgiver: Ino-Co Plus/Paradox Interactive

I det turbaserte strategispillet Warlock: Master of the Arcane må du bygge opp, forsvare og utvide et mektig imperium. I utgangspunktet minner det litt

om Civilization-serien, men i stedet for vår egen verden er Warlock satt til et magisk univers med drager, minotaurer, zombier og sjøormer.

Spillet er heller ikke like omfattende som Civilization-serien, men fokuserer i stedet på krig. Du er nemlig ikke den eneste som bygger imperium, og før eller siden vil du treffe på rivaliserende riker. Det er mulig å leve sammen til en viss grad, men diplomatiet erbegrenset og krig er uunngåelig.

Krig er veldig moro når du har mange strategiske muligheter. Ulike enheter har ulike styrker og svakheter, og alt fra bueskyttere til ildsprutende drager har sine funksjoner. Du kan også forbedre enhetene dine, både ved å kjøpe nytt utstyr til dem, kaste magiske formler på dem og gi dem nye egenskaper når de får mer erfaring.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Datamotstanderne gjør en god jobb både i forsvar og angrep, så ikke regn med noen parademarsj til seierspallen. I tillegg må du forholde deg til både uavhengige byer og vandrende monstre. Spillet har til og med andre dimensjoner som kan besøkes hvis du er modig nok. Risikoen er ekstrem, men det er belønningene også.

Warlock er et herlig og vanedannende strategispill. Det har ikke den samme dybden som flere av sine konkurrenter, men fokuserer i stedet på noe det gjør virkelig godt, nemlig krigføring. Etter lanseringen har det også fått flere gode oppdateringer, og utviklerne har lovet flerspilleroppdatering i fremtiden.

Terningkast: 5

Les flere spillnyheter

Les flere nyheter