Dagbladet ble årets avis

Dagbladet ble kåret til årets avis ved utdeling av medieprisene for 2011 under Nordiske Mediedager i Bergen onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allers ble årets ukeblad mens VG.no ble årets nettsted. Det ble delt ut 53 priser til aviser, ukeblader, radio/TV og nettmedier.

Juryens begrunnelse for å gjøre Dagbladet til årets avis, er blant annet at avisen har gjort endringer i papirutgaven som det legges merke til. Avisen har hatt mange sterke redaksjonelle saker, den framstår med en entusiasme som er beundringsverdig sett i lys av de vanskelige årene den har bak seg, heter det. Det vises også til at Dagbladet var en av opplagsvinnerne i fjor.

Om VG.no sier juryen at de med sitt massive produktspekter alltid ligger i front og er nyskapende.

Årets ukeblad/magasin får ros for å ha levert solide økonomiske tall og tatt markedsandeler i et stort breddemarked som i flere tiår har vært i fall. Allers har jobbet strategisk og langsiktig, omstilt organisasjonen og effektivisert produksjonen i året som er gått, heter det.

Les flere nyheter

Personvernpolicy