Påskevær for enhver smak

Påskevær for enhver smak
Påskevær for enhver smak

Mens det meldes om puddersnø enkelte steder på Vestlandet, tråkker østlendinger rundt i knallharde løyper i påsken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets påske byr på varierende værforhold. Snøen har smeltet bort i det rekordvarme været på Østlandet de siste ukene, mens den har lavet ned på Vestlandet og i de nordligste fylkene. Meteorologene varsler gjennomgående lavere temperaturer over hele landet på lørdag, mens det blir varmere i været 1. og 2. påskedag. Høyt til fjells er det hvitt så langt øyet kan se, så hvis du er ute etter en tradisjonell, vinterlig påskeferie, bør du sette kursen mot nord.

– Det meldes om store lokale variasjoner rundt omkring, men alle steder er det stille og rolig. Folk bør være oppmerksomme på snøskredfare i Troms, sier Anders Sten Nessem, nasjonal beredskapsleder for Norske Redningshunder til NTB.

Sjekk været der du er

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden