42-åring utsatt for grov vold i Skien

Politiet i Skien har innledet etterforskning etter at en 42 år gammel mann ble funnet ille tilredt på en gårdsplass i byen fredag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen har alvorlige hodeskader og er under intensiv behandling på Oslo universitetssykehus dit han ble fløyet med luftambulanse. Politiet fikk melding om saken klokka 5.25.

– Vi arbeider med å finne ut hvem som har gjort dette, og det tenker jeg vi skal klare. Vi har en del etterforskningsskritt vi skal følge opp fortløpende nå, sier politiinspektør Knut Kolloen i Telemark politidistrikt til NTB.

Les også: Kobler dødsulykke opp mot voldsskadd mann i Skien

Mannen ble funnet i boligområdet Bakken i Skien like ved politihuset. Politiet er særlig interessert i å snakke med en kvinne som bor i huset mannen ble funnet utenfor. Begge tilhører et belastet miljøet i byen og er kjent av politiet.

– Vi har grunn til å tro at hun kjenner ham, men hun var ikke helt i form da vi traff henne. Vi vil foreta en rundspørring i området for å finne ut om noen av naboene har sett noe uvanlig i det aktuelle tidsrommet, sier Kolloen.

Fredag morgen sikret politiet stedet og gjorde tekniske undersøkelser på stedet.

Les flere nyheter

Personvernpolicy