Fotballkaptein banket opp på åpen gate

FORSLÅTT: Strømsgodset-spiller Alexander Aas ble overfalt i SKien i helga, og må høyst trolig operere.(Foto: Scanpix)
FORSLÅTT: Strømsgodset-spiller Alexander Aas ble overfalt i SKien i helga, og må høyst trolig operere.(Foto: Scanpix)

Strømsgodset-kaptein Alexander Aas ble utsatt for grov vold under et bybesøk i Skien natt til søndag. Politiet jakter nå to ukjente gjerningsmenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Resultatet for Aas ble sykehusbesøk, to sting i bakhodet, en brukket nese og hjernerystelese. Skadene er så alvorlige at Aas trolig mister seriekampen mot Vålerenga kommende lørdag, skriver Drammens Tidende.

Natt til søndag var kapteinen til Strømsgodset på vei hjem fra et utested i Skien, da de ble kontaktet av to menn som ville ha sigaretter. Da de to mennene fikk nei, ble de aggressive.

Da Aas og kjæresten forøkte å gå videre, begynte de forsmådde røykerne å slå etter Aas som falt overende. Slag og spark med levert mot Aas mens han lå nede, helt til kjæresten kom til unnsetning.

Hun skapte nok oppmerksomhet rundt situasjonen til at de to mennnene, i tillegg til en tredje person som ikke deltok i selve overfallet, stakk fra stedet.

Les også: Voldsoffer (77) husker ikke overfallet i Oslo

Aas skal ha vært ved bevissthet da ambulansen ankom kort tid etter overfallet, som fant sted like etter kl 03 natt til søndag.

Den brukne nesen må trolig opereres senere i uka, og dermed kan oppgjøret mot Vålerenga kommende helg gå i vasken for Aas. På spørsmål fra Drammens Tidende om han er redd etter overfallet, svarer fotballspilleren at han er mer oppgitt.

- At det finnes sånne mennesker som vil andre så vondt, er skremmende og provoserende. At det er så mye vold i samfunnet, er ikke bra, sier SIF-kapteinen til Drammens Tidende.

Politiet har fått opplyst at tre personer, iført sorte klær og hvite bukseseler, stakk fra stedet. De ønsker nå å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om saken.

Les også: 25-åring fikk hjerneblødning etter overfall

Les flere nyheter

Personvernpolicy