Giftet seg med død kjæreste

Chadil Deffy tok farvel med sine avdøde kjæreste, Sarinya Kamsook, ved å kombinere bryllup og begravelse. Se video nederst i saken. (Skjermdump)
Chadil Deffy tok farvel med sine avdøde kjæreste, Sarinya Kamsook, ved å kombinere bryllup og begravelse. Se video nederst i saken. (Skjermdump)

En ung mann i Surin-provinsen i Thailand kombinerte gravferd og bryllup.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chadil Deffy tok farvel med sine kjære gjennom 10 år, Sarinya Kamsook, ved å plassere en ring på fingeren hennes, melder TAN Network.

Paret hadde planlagt bryllupet i lengre tid da Kamsook døde brått, og Deffy ønsket derfor å fullføre bryllupsplanene som et siste farvel.

Selv om mange nok vil finne historien noe merkelig, har mange også uttrykt medfølelse og sympati for den ellers uvanlige handling på sosiale medier der bilder fra det kombinerte bryllupet/gravferden har gått verden rundt, skriver Huffington Post.

Kanskje ikke så rart, tatt i betraktning at død og fordervelse var blant de mest populære temaene på sosiale medier i 2011.

Det er forøvrig ikke første gang det inngås giftermål av denne typen. I 2009 inngikk en fransk mann giftermål med sin avdøde kone ett år etter at hun omkom i en bilulykke.

Fransk lovgivning tillater eksteskap etter partners død, så lenge man kan bevise at et bryllup var planlagt og at avdøde ønsket det.

Og selv om mange nok synes det er rart nok, så blir det langt rarere.

Tilbake i 2007 gikk historien om en geit som hadde blitt giftet bort til en sudanesisk mann, og i motsetning til sakene ovenfor var ikke gjensidig kjærlighet årsaken til eksteskapet.

Målet var å henge ut mannen, som hadde blitt tatt på fersken mens han hadde sex med geita.

Les også:

Ny Facebook-app: «Hvis jeg dør»

Nordmenn er naive

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden