Tenåring blant de omkomne i ulykken i Troms

Tre personer mistet fredag kveld livet, en av dem en tenåring, i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil ved Fossbakken-krysset på E6 i Lavangen i Troms. Foto: Thomas Rognli / Scanpix.
Tre personer mistet fredag kveld livet, en av dem en tenåring, i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil ved Fossbakken-krysset på E6 i Lavangen i Troms. Foto: Thomas Rognli / Scanpix.

Det var to menn i 20- og 50-årene og en gutt i slutten av tenårene som fredag kveld mistet livet i en kollisjon mellom en lastebil og en personbil i Lavangen i Troms.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Alle de tre omkomne er fra Troms. Den yngste er en gutt i slutten av tenårene, opplyser operasjonsleder Stein Wilhelmsen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Alle de tre omkomne jobbet i samme firma, sier operasjonsleder Grete Birkelund til avisa Nordlys.

Politiet ble varslet om den stygge kollisjonen klokka 18.04 fredag kveld. Ulykken skjedde på E6 i Lavangen nær Fossbakken-krysset.

Les også: To omkom i frontkollisjon i Troms

Totalt var fem personer involvert i ulykken, hvorav fire satt i personbilen. En av de fire slapp fra ulykken med lettere skader mens lastebilføreren ikke pådro seg fysiske skader, opplyser Wilhelmsen.

Ulykken skjedde da tre biler i nordgående retning fra Bjerkvik mot Setermoen skulle svinge av E6 og kjøre mot Spansdalen, opplyser politiet.

To av bilene krysset veien, mens den tredje bilen ble truffet av lastebilen som var på vei nordover.

Alt av tilgjengelig mannskap fra politi, ambulanse og brannvesen ble sendt til stedet. Det ble raskt konstatert at tre personer var døde.

Den fjerde mannen satt en stund fastklemt, men ble brakt til sykehus i Narvik.

E6 ble stengt som følge av bergingsarbeidet. Statens havarikommisjon for transport er rutinemessig varslet.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden