Hannover-spillere undersøkt om sexvaner

MÅLKÅT: Hannovers midtbanespiller Konstantin Rausch feirer med trener Mirko Slomka etter å ha scoret under Europaliga-kampen mot ukrainske Vorskla Poltava 15. desember i fjor. Foto: AFP
MÅLKÅT: Hannovers midtbanespiller Konstantin Rausch feirer med trener Mirko Slomka etter å ha scoret under Europaliga-kampen mot ukrainske Vorskla Poltava 15. desember i fjor. Foto: AFP

Bundesligaklubben Hannover, der både Mohammed Abdellaoue og Henning Hauger spiller, har undersøkt spillernes sexvaner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På frivillig basis har spillerne svart på 128 spørsmål om tanker de har rundt sex. Det er en amerikansk undersøkelse utarbeidet av psykologen Steven Reiss som ligger til grunn for undersøkelsen.

Les også: Fotballen holder på Adecco

Spillerne måtte svare på påstander som «Jeg er det du kan kalle seksuelt underernært», «Jeg vil ha all den sex jeg kan få» eller «Jeg har svært mange erotiske fantasier».

Til hver påstand skal spillerne krysse av på en skala fra -3 til +3 om hvor enige eller uenige de er i påstandene.

– Bedre kjent med spillerne

Trener Mirko Slomka sier han har tatt testen, og han gir spillerne anledning til å se alle de 128 svarene han har avgitt.

– Jeg føler at jeg får anledning til å bli bedre kjent med spillerne mine gjennom denne testen, sier han ifølge avisen Bild.

Les også: Her er verdens best betalte fotballspillere

Klubbledelsen legger til at det er frivillig å delta i testen, så det er ikke kjent om noen av de to norske spillerne i klubben har vært med på dette, men det blir sagt at resultatene av testen skal føre til større fokus på hver enkelt spillers grunnleggende verdier, mål og motivasjon.

– Trenger ulike forhold for å prestere

– Det er helt klart at hver eneste spiller trenger ulike forhold for å prestere på topp over en lang periode. Det er dette jeg skal se nærmere på i evalueringen av denne testen, sier motivasjonskonsulent Peter Boltersdorf, som skal analysere testresultatene på vegne av Hannover.

– En hver spiller må få følelsen av hans individualitet blir vurdert nøye, legger han til.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden