Russisk barn forsvant i kloakken

Russisk barn forsvant i kloakken
Russisk barn forsvant i kloakken

Russiske redningsmannskaper leter etter et 18 måneder gammelt barn som forsvant i kloakksystemet etter at et fortau kollapset i byen Brjansk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge redningsledelsen i byen var en kvinne ute og trillet en vogn med barnet sitt i da fortauet de gikk på plutselig kollapset søndag ettermiddag etter at en varmtvannsledning hadde sprukket.

Både moren og barnet falt ned i det store hullet i bakken. Moren ble imidlertid raskt heist opp igjen. Men barnet falt ut av vognen og forsvant inn i kloakksystemet under byen.

Ifølge nyhetsbyrået RIA Novosti deltar over 70 redningsarbeidere i letingen etter barnet, og de hadde mandag formiddag søkt gjennom flere kilometer med kloakk- og avløpsledninger, men uten resultat. En talsmann for redningstjenesten sier søket vil fortsette helt til de finner barnet.

Underjordiske rør som transporterer varmtvann rundt om i russiske byer sprekker ofte på grunn av store temperatursvingninger samt manglende vedlikehold. Det igjen fører til at fortau og gater blir ødelagt på grunn av store menger damp som stiger opp.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden