Knivstikking på Oslo-trikken

Mann har meldt seg etter knivstikking på trikken

Politiet har pågrepet begge de to mennene som er mistenkt for knivstikkingen på en trikk i Oslo torsdag formiddag. Tre billettkontrollører slapp fra knivstikkingen med lettere skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En mann har meldt seg på sentrum politistasjon. Han er pågrepet og er på vei til sentralarresten, sier vaktleder Per Olav Utgård i Oslo politidistrikt til NTB.

En annen mann ble pågrepet av politiet på stedet etter knivstikkingen på en trikk ved Soli plass torsdag formiddag. Utgård opplyser at mannen som meldte seg, er mistenkt for å ha deltatt i knivstikkingen.

– Han møtte selv på vakta i sentrum, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Politiet satte inn store styrker i letingen etter den andre gjerningsmannen.

Det var trikkeføreren som meldte fra til politiet om knivstikkingen klokken 10.33 torsdag formiddag.

– Tre er knivstukket, ingen er livstruende skadd. Én er kjørt til Ullevål, de andre to til legevakt, sier operasjonsleder i Oslo-politiet Ola Krokan til ABC Nyheter.

– Det var en helt ordinær billettkontroll på trikk nummer 13 mot Jar, da tre av våre ansatte ble knivstukket, sier informasjonsleder Cato Asperud i Oslo Sporveier til NTB.

Det var to mannlige og en kvinnelig billettkontrollør som ble knivstukket. En av dem ble stukket i låret.

Foreløpig har ikke politiet full oversikt over hendelsesforløpet.

– Vi vet ikke om en eller begge har stått for knivstikkingen, så konkret hvem som har gjort hva vet vi ikke ennå. Men vi vil etter hvert få vitner inn til avhør, sier krimvaktleder Per Olav Utgård.Politiet sjekker nå bakgrunnen til de pågrepne, og kan foreløpig ikke si om dette er personer de har hatt befatning med tidligere.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden